Trens R4 a Badalona

Des de fa unes setmanes l’estació de tren de Badalona fa de terminal de la línia R4 sud. Els trens d’aquesta línia surten de les vies 3 i 4, i travessen tot Barcelona (Clot Aragó, Arc de Triomf, Catalunya, Barcelona Sants). Pel cap baix 9 de cada 10 dels que agafem el tren a Badalona cap al sud ens quedem a Barcelona. Per tant ara tenim més trens per fer aquest trajecte, i no van tan plens.

Però a l’estació no hi ha ni un trist horari de la R4 sud; quan arribes a l’andana no saps quin tren cap a Barcelona sortirà abans (per la via 2 -la de sempre-, la 3 o la 4, on s’aturen els trens de la R4), i és clar, anunciar per la megafonia quin és el proper tren amb una mica de temps per arribar-hi (un parell de minuts abans que surti) és un acudit impensable.

Aquesta tarda intentaré combinar horaris de la R1 i la R4 sud per anar cap a Barcelona, i els penjaré a l’estació.

Renfe i Generalitat: penseu una mica més en els clients, usuaris, viatgers o el que siguem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.