Cim d’Àligues

He instaŀlat el plugin NP_Gallery; sembla prou potent, però tindré una mica de feina per traduir-lo. No descarto que estigui mal configurat, perquè la presentació és bastant desastrosa, i se m’ha trencat la compatibilitat XHTML. Ja ho aniré arreglant.

Per provar-lo he incorporat les fotografies del Cim d’Àligues que ja tenia al web www.massipfons.com.

16/6/2006: La presentació dels àlbums ja és coherent amb la resta del bloc (efectivament era un problema de configuració) però hi ha problemes de navegació i ubicació d’elements. Amb Explorer millora una mica, però tampoc és perfecte. M’hi hauré de dedicar una mica els propers dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.