Crema la Drogueria Boter de Badalona

Aquest matí s’ha incendiat la Drogueria Boter (si us plau, digueu boté i no pas bóter) de Badalona. Un dels agents de la Guàrdia Urbana que vigilen la zona acordonada m’ha informat que ningú hi ha pres mal.

Aquest històric establiment, situat al carrer de Mar de Badalona, i amb una segona entrada pel carrer d’en Cueta des de fa una vintena d’anys, és un referent del sector a tot el Barcelonès. Això ho trobaràs a Can Boter, o a Can Boter et sabran dir com solucionar-ho ho hem sentit o dit la majoria de badalonins alguna vegada.

Confio que els danys materials pels mateixos Boter (una família extensa i molt coneguda a la ciutat) i pels veïns siguin mínims.

Des d’aquí, una abraçada de solidaritat a tots.

He sortit a fer el tafaner, fins al carrer de Mar, que estava tallat al pas de vianants a l’alçada del carrer de la Pietat. He anat fins al carrer Sant Miquel pel passadís dels Pares Carmelites (els padres), on arribaven esquitxos d’aigua.

He pogut fer unes fotografies de l’esdeveniment; ja les podeu veure, tot i la precarietat de la presentació i els errors de navegació. Una mica de paciència!

17:50: A les notícies de les 11 de Catalunya Ràdio han dit que la drogueria ha quedat totalment destruïda. Aquest migdia he comprovat que l’entrada pel carrer de Mar no sembla afectada (l’aparador i la façana estan intactes), mentre que la del carrer d’en Cueta continua essent inaccessible, pel perill que caigui un tros de la façana.

20:15: Notícia detallada a l’edició de Badalona de Vilaweb.

Un pensament a “Crema la Drogueria Boter de Badalona”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.