Coŀleccions Ramon Massip i Buxó

Publico un parell de coŀleccions que va fer el pare: cognoms acabats en ez i cognoms començats en Puig.

Després de donar-hi unes quantes voltes he decidit deixar-ho fora del bloc i fer-ne pàgines estàtiques, amb una aparença ben diferent, (senzilla i digna, com diria ell), i enllaçar-ho des de la barra de navegació de l’esquerra.

No descarto ampliar el contingut d’aquestes pàgines més endavant!

Un pensament a “Coŀleccions Ramon Massip i Buxó”

  1. Hola Gabriel. He entrat de nou a la teva web i he descobert que tens una de nova. Ben maca la veritat. He volgut escriure un comentari aquí, ja que em considero un col·leccionista i aquest apartat parla de col·leccions. Molt interessant això del teu pare, "senzilla i digna", segur que era un gran home. Miraré la teva web de tant en tant, especialment la secció "Perles". Fins ara ! Fèlix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.