Matar al presidente

Autor: Francis Veber
Director: Àngel Alonso
Intèrprets: Paco Morán i Joan Pera en els papers principals, i Rosa Serra, Carlos Mestanza, Enric Boixadera i Enric Llort en els secundaris.
Teatre Condal, fins el 28/01/2007

Aquest cap de setmana he anat a veure Matar al presidente, que ja havia estat representada fa temps pels mateixos Paco Morán i Joan Pera. És una comèdia d’embolics, ben adaptada a la nostra societat (per exemple, l’espectacle és en castellà i fan servir el català com un recurs còmic més, inserint catalanades que, òbviament, no eren al text original). La parella d’actors no necessita presentació: amb La extraña pareja van constituir-se com a parella còmica “estable”, ara ja fa uns quants anys.

En aquest cas qui té un paper més lluït és Paco Morán, que broda un assassí a sou, fred i calculador, que acaba perdent els nervis per culpa d’un depressiu representant comercial, protagonitzat per Joan Pera. El paper d’aquest és més complicat: ha de representar un home feble i desesperat, amb certes inconsistències en el propi personatge, tot dins d’un marc còmic.

Altament recomanable si voleu passar una estona molt divertida. Hi ha moments en què els mateixos actors perden l’aplom i estan a punt d’arrencar a riure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.