MathU per a PalmOS

Quan estudiava vaig començar a fer servir una calculadora HP 32 S i em vaig acostumar de seguida a la notació RPN. Quan la HP 32 S se’m va fer malbé (“tot es cansa de durar” deia una de les àvies) vaig córrer a comprar-ne una altra (va ser una 32 S II), que encara funciona. Tinc també una HP 12C per a la feina, però ja no segueix els estàndards de qualitat que tenia HP antigament: el tacte de les tecles és molt dolent, i la tecla ENTER (precisament aquesta!) va especialment dura.

Els dispositius PalmOS porten una calculadora amb notació tradicional. Enyorat de l’eficiència de les RPN, vaig trobar ja fa temps MathU i MathU Pro, la versió programable. Les recomano!

També tenen altres calculadores (amb notació algèbrica, especialitzada amb càlcul complex i per a Windows Mobile). En tot cas, són de provar abans de comprar, la qual cosa redueix el risc en la decisió.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.