MathU per a PalmOS

Quan estudiava vaig començar a fer servir una calculadora HP 32 S i em vaig acostumar de seguida a la notació RPN. Quan la HP 32 S se’m va fer malbé (“tot es cansa de durar” deia una de les àvies) vaig córrer a comprar-ne una altra (va ser una 32 S II), que encara funciona. Tinc també una HP 12C per a la feina, però ja no segueix els estàndards de qualitat que tenia HP antigament: el tacte de les tecles és molt dolent, i la tecla ENTER (precisament aquesta!) va especialment dura.

Els dispositius PalmOS porten una calculadora amb notació tradicional. Enyorat de l’eficiència de les RPN, vaig trobar ja fa temps MathU i MathU Pro, la versió programable. Les recomano!

També tenen altres calculadores (amb notació algèbrica, especialitzada amb càlcul complex i per a Windows Mobile). En tot cas, són de provar abans de comprar, la qual cosa redueix el risc en la decisió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.