Descubreix perque es divertit

A la web de TV3 hi ha un banner publicitari de Windows Vista:

Tot i que la sensibilitat de Microsoft cap al català ha estat sempre força baixa, el Word té corrector de català des de fa molt de temps. Hi ha 3 o 4 errors en una frase de 4 paraules, ja que hauria de dir Descobreix per què és divertit (o, segons el sentit que vulguin donar-li, perquè).

Minuts després de penjar aquesta notícia veig que d’altres ja se n’han fet ressò. Poseu “Descubreix perque es divertit” al google.

Un pensament a “Descubreix perque es divertit”

  1. Fantastic, no labía bist. ës que kuan si posen u fan bé de nassus. Sa suposa que el baner aquet laurà fet algún subcontractat a latinuamèrica que quan no està de jotline està de jotlemon i traduint per treuras unes pelillas, enriquin el catalâ. Pero tan dona, total el català el parlen quatre exaltats…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.