Descubreix perque es divertit

A la web de TV3 hi ha un banner publicitari de Windows Vista:

Tot i que la sensibilitat de Microsoft cap al català ha estat sempre força baixa, el Word té corrector de català des de fa molt de temps. Hi ha 3 o 4 errors en una frase de 4 paraules, ja que hauria de dir Descobreix per què és divertit (o, segons el sentit que vulguin donar-li, perquè).

Minuts després de penjar aquesta notícia veig que d’altres ja se n’han fet ressò. Poseu “Descubreix perque es divertit” al google.

Un pensament a “Descubreix perque es divertit”

  1. Fantastic, no labía bist. ës que kuan si posen u fan bé de nassus. Sa suposa que el baner aquet laurà fet algún subcontractat a latinuamèrica que quan no està de jotline està de jotlemon i traduint per treuras unes pelillas, enriquin el catalâ. Pero tan dona, total el català el parlen quatre exaltats…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.