Seguiment resultats electorals

Des de les 9 del vespre el Ministerio del Interior proporciona dades d’escrutini de les eleccions municipals.

Com sempre faig servir l’opció d’autorefresc de l’Opera per a seguir-los, molt pràctic. Aquesta vegada m’he distribuït 3 seccions a la pantalla: resultats de Badalona, de Barcelona i generals d’Espanya.

21:58: En algun moment he experimentat un retrocés en el temps, passant de més d’un 90% escrutat a un 13%… Algun proxy no ha fet cas del tot de les capçaleres que haurien d’impedir que la pàgina sigui recordada (“cachejada”, si se’m permet dir-ho així).

6/6/2008: Trec l’enllaç a la pàgina de resultats, no és disponible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.