Macros amb OpenOffice.org writer

He estat treballant força estona en documents nous, que contenen text i imatges, i ho he fet amb el writer d’OpenOffice.org.

He volgut crear una macro que em canviés la mida d’una imatge, i no he pogut. Gravo la macro, però en executar-la no em fa els passos de canvi de mida (sí que em fa altres passos). Desconec si és un problema meu o general. Ho he provat també amb el OOo per a windows, amb el mateix resultat. No he arribat a intentar entendre el codi de la macro, però el nas em diu que la part de canvi de mida de la imatge no s’ha gravat.

Miraré d’esbrinar-ho d’aquí a uns dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.