Sobreprotecció inútil?

La Generalitat ha publicat un seguit de recomanacions de consum a tenir en compte durant el proper mes, que com tots sabem és de “consum desbocat”.

I algunes de les coses que hi expliquen em fan pensar si no hem dimitit tots plegats de les pròpies responsabilitats i les hem delegades en les administracions; o, si més no, aquestes s’ho pensen. Per exemple, eviteu sobreendeutar-vos, sigueu prudents amb l’ús de les targetes de crèdit o bé compreu amb temps els aliments que es poden congelar no són més aviat actituds de sentit comú? Realment hi ha gent que fa cas d’aquests consells perquè ho diu l’administració? Em sembla que, si en fan cas, és perquè ells solets ja han arribat a la conclusió que cal actuar d’aquesta manera.

Entenc la intenció de la Generalitat, però dubto totalment de l’efectivitat de la mesura. Intenta “difondre seny” en un sistema -el consumisme- que no en té ni poc ni gens! Sembla que és matar mosques a canonades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.