Actualització ROM Treo 680

A finals de la setmana passada va sortir publicada una actualització de la ROM de l’agenda Treo 680. La vaig instaŀlar sobretot pel correu push i per la millora d’autonomia de l’aparell.

El procés d’instaŀlació és d’infart: fes un backup, instaŀla la ROM (amb uns quants reinicis del telèfon) i recupera les dades del backup. Tot i alguna inexactitud de les explicacions de la web, me’n vaig sortir.

Principals canvis: el correu push funciona, i prou bé. Per exemple, acabo de provar-ho, m’he enviat un correu a la feina des del compte particular i al cap de 35 segons de clicar el botó Enviar ja el tinc al mòbil. No he notat increment d’autonomia del telèfon. I un canvi que no em desagrada del tot, però que no entenc: el telèfon es bloqueja després de 15 minuts d’inactivitat, i m’obliga a introduir el password, que no puc treure amb les opcions de seguretat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.