Actualització ROM Treo 680

A finals de la setmana passada va sortir publicada una actualització de la ROM de l’agenda Treo 680. La vaig instaŀlar sobretot pel correu push i per la millora d’autonomia de l’aparell.

El procés d’instaŀlació és d’infart: fes un backup, instaŀla la ROM (amb uns quants reinicis del telèfon) i recupera les dades del backup. Tot i alguna inexactitud de les explicacions de la web, me’n vaig sortir.

Principals canvis: el correu push funciona, i prou bé. Per exemple, acabo de provar-ho, m’he enviat un correu a la feina des del compte particular i al cap de 35 segons de clicar el botó Enviar ja el tinc al mòbil. No he notat increment d’autonomia del telèfon. I un canvi que no em desagrada del tot, però que no entenc: el telèfon es bloqueja després de 15 minuts d’inactivitat, i m’obliga a introduir el password, que no puc treure amb les opcions de seguretat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.