Firefox per a Linux i IPv6

Arran de provar una petit desenvolupament web he estat fent un ús intensiu del navegador: Firefox i Opera per a Linux, Firefox i Explorer per a Windows. M’he adonat que, sovint, el Firefox s’encatllava en la resolució del nom del servidor.

Amb una consulta adequada al google (firefox slow name resolution o similar) he trobat la resposta: desactivant el suport del Firefox per a IPv6 es resol el problema (about:config a la barra d’adreces i buscar el paràmetre network.dns.disableIPv6, que cal deixar a true; sí, una doble negació!).

He mirat la configuració de xarxa de l’ordinador, i he vist que també tinc activat el suport per a IPv6. L’he desactivat, perquè ara mateix IPv6 és la solució a un problema que no tinc: el router no suporta aquest protocol! Anecdòticament, desactivant IPv6 a la configuració de la xarxa i activant-lo al Firefox (paràmetre a false) sembla que també soluciona la lentitud de la resolució de noms del navegador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.