Firefox per a Linux i IPv6

Arran de provar una petit desenvolupament web he estat fent un ús intensiu del navegador: Firefox i Opera per a Linux, Firefox i Explorer per a Windows. M’he adonat que, sovint, el Firefox s’encatllava en la resolució del nom del servidor.

Amb una consulta adequada al google (firefox slow name resolution o similar) he trobat la resposta: desactivant el suport del Firefox per a IPv6 es resol el problema (about:config a la barra d’adreces i buscar el paràmetre network.dns.disableIPv6, que cal deixar a true; sí, una doble negació!).

He mirat la configuració de xarxa de l’ordinador, i he vist que també tinc activat el suport per a IPv6. L’he desactivat, perquè ara mateix IPv6 és la solució a un problema que no tinc: el router no suporta aquest protocol! Anecdòticament, desactivant IPv6 a la configuració de la xarxa i activant-lo al Firefox (paràmetre a false) sembla que també soluciona la lentitud de la resolució de noms del navegador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.