Certificat FNMT

Fa uns anys vaig demanar el certificat d’usuari de la FNMT per a fer tràmits fiscals. Ara caduca. Des de la FNMT m’han enviat un correu electrònic perquè el renovi, tràmit que es fa des de la mateixa web.

Doncs no hi ha manera de renovar-lo. Per fer-ho cal signar una petició amb el mateix certificat que vols renovar; ho he provat amb 4 navegadors diferents en un ordinador, 2 d’ells prou estàndards. I també en un segon ordinador. Que no, que no hi ha manera d’acabar el procés.

I al final el deixaré caducar. De fet, amb el DNI electrònic tota la infraestructura de certificats “software” queda molt obsoleta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.