Seguiment resultats electorals

Vaig seguir els resultats electorals amb l’aplicació Android Parlament 2012. Bastant bé, la veritat, tot i que sé d’algú (també amb un Android) a qui no li funcionava.

Val a dir, però, que la vaig fer servir poc. Vaig veure TV3 i ho van fer bé, van connectar amb la mateixa font de dades de l’escrutini: els números de l’esquerra eren exactament els mateixos que sortien a la web i els del programa per Android. En eleccions anteriors no em consta aquesta actualització tan viva dels resultats.

Del programa per Android, com a millora suggereixo una presentació diferent per pantalla gran (tauleta) que per telèfon. Però per l’ús ocasional que se’n fa era més que correcte.

Vaig pensar a preparar-me una presentació alternativa (a partir dels resultats de la web) sumant els escons i vots segons diferents conceptes i comparant-los amb el 2010, però sabent que al principi de l’escrutini no seria a casa finalment no ho vaig ni començar.

Ha estat un bon exemple d’arquitectura de serveis i multicanalitat: unes mateixes fonts de dades amb diferents presentacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.