Seguiment resultats electorals

Vaig seguir els resultats electorals amb l’aplicació Android Parlament 2012. Bastant bé, la veritat, tot i que sé d’algú (també amb un Android) a qui no li funcionava.

Val a dir, però, que la vaig fer servir poc. Vaig veure TV3 i ho van fer bé, van connectar amb la mateixa font de dades de l’escrutini: els números de l’esquerra eren exactament els mateixos que sortien a la web i els del programa per Android. En eleccions anteriors no em consta aquesta actualització tan viva dels resultats.

Del programa per Android, com a millora suggereixo una presentació diferent per pantalla gran (tauleta) que per telèfon. Però per l’ús ocasional que se’n fa era més que correcte.

Vaig pensar a preparar-me una presentació alternativa (a partir dels resultats de la web) sumant els escons i vots segons diferents conceptes i comparant-los amb el 2010, però sabent que al principi de l’escrutini no seria a casa finalment no ho vaig ni començar.

Ha estat un bon exemple d’arquitectura de serveis i multicanalitat: unes mateixes fonts de dades amb diferents presentacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.