Mas rebrà la carta abans de 48 hores?

Si el Gobierno de España envia la carta de resposta al Govern de la Generalitat per mitjà de la Sociedad Estatal de Correos y Telégrafos ja veurem quant triga a arribar. L’última que he enviat, per un tràmit, ha trigat vuit dies a fer vuit quilòmetres.

Un pensament a “Mas rebrà la carta abans de 48 hores?”

  1. Recordo que una vegada vaig rebre una carta –amb publicitat– enviada des del Canadà que va trigar gairebé un any en arribar a casa meva. Clar que hi havia una explicació: al revers hi havia el mata-segells de l’oficina de correus de Bagdad. A més a més, era l’època en que la capital iraquiana estava sent bombardejada pels americans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.