“Apps” per autobusos de Barcelona

En unes quantes setmanes he provat diverses aplicacions per consultar els temps d’espera d’autobusos de Barcelona, per Android:

  • L’aplicació de TMB: Era bastant còmoda fins que li han posat una pantalla inicial que et convida a registrar-te. No he trobat la manera de marcar ràpidament les parades predilectes. No registra línies que no siguin de TMB. D’altra banda, com a punt fort: també té el metro.
  • Urban Step: De la parada que faig servir més (una que tinc davant de la feina) hi ha línies que em serveixen i surten a la llista, però mai no em mostra el temps d’espera.
  • M’he quedat amb Proper bus Barcelona. Pel que jo necessito (consultar 3 o 4 parades que faig servir de tant en tant) és molt pràctica. Dóna informació de les línies L94 i L95 (busos que connecten Barcelona i el Garraf, que en el trajecte urbà de Barcelona puc fer servir).

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada