Adobe DRM

Canvi d’ordinador, problemes amb mitja dotzena de llibres electrònics en format epub protegits amb Adobe Digital Rights Management: instaŀlo Adobe Digital Editions a l’ordinador nou, i registro el meu usuari amb el mateix correu electrònic que a l’antic, però m’hi posa un identificador d’usuari (AdobeID, una tirallonga d’uns 32 caràcters hexadecimals, és a dir, un identificador de 128 bit) diferent.

Resultat: amb Adobe Digital Editions no puc obrir els llibres que ja tenia.

He buscat opcions i a fòrums d’Adobe, no n’he tret pas l’aigua clara, però tampoc hi he esmerçat massa temps: tinc els llibres ficats al Calibre (imprescindible!), que els obre sense problemes. A més els tenia convertits a mobi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.