Llibres en català a la botiga Kindle

A la botiga de llibres electrònics del Kindle hi ha una secció específica de llibres en català, euskera i gallec. Fins fa poques setmanes aquesta secció era visible també des del dispositiu, però ara només és a la web.

Acabo de demanar a Amazon que l’hi tornin a posar!

Actualització 13/6/2015: Amazon em van contestar el dia 3 de maig, amb aquestes paraules:

Gracias por habernos hecho saber de que la sección de “Libros en catalán, gallego y euskera” no aparece al consultar la tienda de libros desde el dispositivo. Te puedo asegurar que me ocuparé personalmente de hacer saber esto al departamento de desarrolladores y que será estudiada con detenimiento.

Como alternativa mientras solucionamos esta situación, te recuerdo que puedes hacer búsquedas por idiomas en la Tienda Kindle. Por ejemplo, si introduces la palabra “catalan” en la barra de búsqueda de la tienda Kindle, el dispositivo te da opciones como “catalan ebooks” y “catalan ebooks gratis” entre otras.

Avui mateix Josep Sala i Cullell es fa ressò de com Amazon tracta el català a Núvol – Les misèries del Kindle en català.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.