Redirecció al WordPress

Gairebé per casualitat he vist que en consultar algunes entrades s’entrava a un bucle de redireccions (errors 301 del servidor).

Primer he pensat que era un problema de la configuració del nginx, atès que hi tinc algunes redireccions definides (del domini antic al nou). Després de fer unes quantes proves m’he convençut que això estava bé i el problema havia de ser a les entrades mateix.

En efecte, WordPress té un mecanisme per si fas canvis en la URL d’una entrada: desa la part final de la URL antiga en una metadada (meta_key de tipus _wp_old_slug), i la fa servir per trobar les entrades si hom les consulta amb la URL antiga. Les entrades que donaven errors tenien el mateix a aquesta meta_key que a la URL vigent.

He esborrat les _wp_old_slug d’aquestes entrades, i ja funciona correctament.

No sé quan s’ha introduït aquest mecanisme, o si l’han canviat en versions recents i hi han incorporat un error de funcionament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.