Fusió de fitxers DSD

Fa uns dies comentava experiència amb so d’alta resolució. Tot i dubtar de les bondats dels DSD, he comprat alguns àlbums a NativeDSD.

Una de les adquisicions és una gravació de les simfonies cinquena i setena de Beethoven. Gran decepció: a la cinquena, el tercer i quart moviments estan en fitxers separats, amb el tall mal situat (en un moment de gran terrabastall) i el meu reproductor hi insereix una pausa de mig segon que destrossa el que ara en dirien l’experiència de l’oient. Contacto amb NativeDSD, em diuen que ells no fan els talls.

Busco una mica, no trobo cap utilitat que m’ajudi amb el meu problema. Però trobo l’especificació dels fitxers DSF; sembla prou manejable, i m’hi llenço: escric un programa per enganxar els dos fitxers, i ha funcionat!! Ara, queda un fitxer gegant (és a 5,6 milions de mostres per segon, 1 bit/mostra, 2 canals, fan 1,2 GB per 15 minuts).

Quan tingui temps miraré de polir el programa i publicar-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.