Correcció d’imatges

Una horeta de feina aquest vespre per corregir el nom del fitxer de quatre imatges, perquè tenia un punt volat i accents; amb el canvi de servidor vaig fer malament alguna cosa i no es veien. De fet me n’he adonat per l’anàlisi (automàtica) dels logs, on he vist errors 404 a imatges que havien de ser-hi.

He optat per la solució dràstica: esborrar-les i tornar-les a crear, aquesta vegada sense accents ni punts volats. Esbrinar exactament on era l’error (base de dades o nom del fitxer) i el canvi que calia fer-hi m’hauria portat força més feina.

Això de les codificacions de caràcters és un problema crònic de la informàtica. Ja hi he fet referència altres vegades.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.