Correcció d’imatges

Una horeta de feina aquest vespre per corregir el nom del fitxer de quatre imatges, perquè tenia un punt volat i accents; amb el canvi de servidor vaig fer malament alguna cosa i no es veien. De fet me n’he adonat per l’anàlisi (automàtica) dels logs, on he vist errors 404 a imatges que havien de ser-hi.

He optat per la solució dràstica: esborrar-les i tornar-les a crear, aquesta vegada sense accents ni punts volats. Esbrinar exactament on era l’error (base de dades o nom del fitxer) i el canvi que calia fer-hi m’hauria portat força més feina.

Això de les codificacions de caràcters és un problema crònic de la informàtica. Ja hi he fet referència altres vegades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.