Fideuà de verdures

Un dels plats que em faig sovint és una fideuà de verdures.

Tallo unes quantes mongetes tendres ben petites:

Hi afegeixo mig carbassó:

Una pastanaga:

I una ceba:

Altres vegades hi poso mig pebrot, però ahir no en tenia.

Ho coc tot amb un parell de cullerades d’oli, un parell de vinagre i dues més de salsa de soja, durant uns 15 o 20 minuts:

Atès que hi ha força verdura, amb uns 100 g de fideus (faig servir els del número 2) surten 2 plats. Els rossejo amb un parell de cullerades d’oli:

rossejar els fideus és una activitat que requereix tota l’atenció: cal remenar sense parar o es cremen.

Hi afegeixo 400 ml de brou de verdura calent i una mica de sal.

Quan porta uns 7 minuts cuit hi afegeixo la verdura:

I amb mig quart més de cocció, a punt per anar a la taula!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada