Caldrà fer-ne una bona anàlisi

A les 5 del matí, un centenar de persones davant d’un col·legi electoral per assegurar-se que podran votar. Gent gran, gent amb limitacions físiques, de mitjana edat… Els més joves (I algú no tan jove) hi han passat la nit (dir que han dormit seria agosarat!).

El moviment independentista ha despertat pler de consciències adormides i ha mobilitzat ciutadans massa sovint poc implicats en lluites col·lectives. A l’enorme força del missatge constructiu i pacífic s’hi ha contraposat un grapat d’accions ben sapastres dels contraris al referèndum, i la incapacitat d’articular una proposta positiva i engrescadora dels partidaris que Catalunya continuï dins d’Espanya.

Encara sense saber com acabarà tot això, aquest moviment s’ha fet ja un lloc a la història.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.