Confusió versions

Fa uns dies vaig veure que hi havia una nova versió de FreeBSD. Doncs va, actualitzaré. Com sempre faig un “snapshot” del servidor actual, i començo el procés.

Després d’un dels reinicis no em puc connectar per SSH. Ho faig a través de la consola, i hi veig un error: falta libssl.so.8. Després d’una mica de desconcert m’adono que he passat a una versió anterior, tenia la 11.1 i he passat a la 10.4. El més gros és que primer he intentat instal·lar la 11.4 (que no existeix), aleshores he consultat la web de FreeBSD i m’he quedat amb la versió acabada de publicar, la 10.4 (actualització de la branca 10) i he tirat endavant.

Sort del “snapshot”, he recuperat el servidor i diria que tot funciona bé.

En definitiva, no em puc fiar de la memòria, cal assegurar tots i cadascun dels passos en l’administració de sistemes. Això d’avui no m’havia passat mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.