Confusió versions

Fa uns dies vaig veure que hi havia una nova versió de FreeBSD. Doncs va, actualitzaré. Com sempre faig un “snapshot” del servidor actual, i començo el procés.

Després d’un dels reinicis no em puc connectar per SSH. Ho faig a través de la consola, i hi veig un error: falta libssl.so.8. Després d’una mica de desconcert m’adono que he passat a una versió anterior, tenia la 11.1 i he passat a la 10.4. El més gros és que primer he intentat instal·lar la 11.4 (que no existeix), aleshores he consultat la web de FreeBSD i m’he quedat amb la versió acabada de publicar, la 10.4 (actualització de la branca 10) i he tirat endavant.

Sort del “snapshot”, he recuperat el servidor i diria que tot funciona bé.

En definitiva, no em puc fiar de la memòria, cal assegurar tots i cadascun dels passos en l’administració de sistemes. Això d’avui no m’havia passat mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.