Plantronics Voyager 5200

Fa uns mesos vaig comprar un auricular Bluetooth Plantronics Voyager 5200, per la feina:

Plantronics Voyager 5200

Aquests dies que treballo des de casa el faig servir intensivament, i demostra ser un molt bon aparell.

El so és molt clar, en el dos sentits. Pot tenir aparellats 2 dispositius alhora (en el meu cas el mòbil i l’ordinador de la feina, fem moltes converses per skype empresarial). Té una autonomia d’unes 6 hores, suficient per no patir contínuament per quedar-se sense bateria. És molt lleuger i còmode, fins i tot amb ulleres. S’adapta tant a l’orella dreta com a l’esquerra.

Com a punts a millorar: la goma que tapa el connector de la recàrrega, a vegades costa de mantenir oberta fins que hi endolles el microUSB, i que pel preu que costa haurien de proporcionar algun tipus d’estoig o capsa per transportar-lo o guardar-lo.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.