Ferran Torrent: Cambres d’acer inoxidable

Ferran Torrent: Cambres d’acer inoxidable
Editorial Columna
ISBN 84-8300-986-2
Valoració: 3

Nou (bé, l’edició és del novembre del 2000) lliurament de les aventures de l’inspector privat Toni Butxana.

Aquest cop s’entremesclen un cas de vigilància a un polític, un marit que sospita que la dona li posa banyes i l’extrany assassinat d’una prostituta de luxe. I, òbviament, hi surten de nou els personatges a què ens té acostumats l’autor: l’inspector de policia Tordera -ja en el declivi de la seva carrera professional-, i el periodista Barrera.

Ambientat a la València actual, és essencialment una noveŀla de lladres i serenos, amb algunes virtuts gens menyspreables: acció justa i necessària (no hi ha les poca-soltades de persecucions i heroïcitats d’algunes noveŀles d’autors nord-americans reconsagrats), té les pàgines que ha de tenir, i un estil fresc, viu i directe, que no és poc. Altament recomanable per llegir entre Guerra i pau i Cien años de soledad, per entendre’ns.

Un pensament a “Ferran Torrent: Cambres d’acer inoxidable”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.