Vietnam a la Casa Elizalde

A la Casa Elizalde hi ha una exposició de fotografies del Vietnam fetes per Jaume Comerma durant un viatge a aquest país. Ahir hi vaig treure el cap, i si hi passeu a prop us recomano que hi entreu i us les mireu (són al segon pis). Hi força instants de vida, captats sobretot a mercats, al camp, carreteres, és a dir, en l’activitat diària del poble, amb l’habitual espetec de colors de les cultures asiàtiques. L’exposició es visita en poca estona, hi deu haver una cinquantena de fotografies.

El muntatge de l’exposició és molt senzill, però és bo persones sense un renom com a fotògraf -tot i no conèixer-lo personalment em sembla que l’autor no és fotògraf professional- tinguin l’oportunitat d’exposar part de la seva obra.

Com a curiositat, al primer pis hi ha 3 o 4 fotografies de portes i parets de Barcelona fetes per José Antonio Sancho, impreses amb tinta sobre paper d’aquareŀla. Aquest paper els dóna un relleu i profunditat bastant especials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.