Enric González: Historias de Nueva York

Enric González: Historias de Nueva York
RBA Libros
ISBN 84-7871-690-4
Valoració: 3

Enric González és periodista, i va arribar a New York a mitjan any 2000, per fer-se càrrec de la corresponsalia del diari a aquesta ciutat. Posteriorment va ser traslladat a Washington, i més tard a Roma.

El llibre és un recull de vivències -des de la peripècia amb el número de la Seguretat Social reciclat o l’aventura de trobar pis- fins a com va viure l’atac al WTC el setembre del 2001. Pel mig, de tot: història i descripcions informals dels diferents barris de la ciutat, recomanacions de restaurants i bars, i una pila de personatges històrics, amb les seves anècdotes, grandeses i misèries.

És obvi que no és el mateix visitar una ciutat que viure-hi, i en un lloc com New York és encara més evident: el turista mira però no sempre hi veu, difícilment hom pot captar l’essència i vitalitat d’una ciutat vivint-hi uns quants dies en un hotel.

El recomano per a una tarda (143 pàgines) com la que sembla que farà avui!

2 pensaments a “Enric González: Historias de Nueva York”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.