Enric González: Historias de Londres

Enric González: Historias de Londres
RBA Libros
ISBN 978-84-7901107-9
Valoració: 4

Anàleg (no només pel títol) a Historias de Nueva York, Enric González, corresponsal de El País a Londres durant una temporada, ens explica petites històries, xafarderies, anècdotes, personatges de la capital britànica.

La gràcia és que ho fa des de l’òptica d’algú que hi ha viscut, i que en coneix la història i els racons, i que no s’està de tocar tots els resorts informatius: des de política a esports, des de gastronomia a xafarderies socials, passant per l’arquitectura o els incomparables pubs. Per Enric González Londres és la ciutat en què voldria viure de l’aire, és a dir, la que prefereix d’entre totes les ciutats en què ha viscut.

Altament recomanable si voleu preparar una ruta alternativa per la ciutat!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.