Enric González: Historias de Londres

Enric González: Historias de Londres
RBA Libros
ISBN 978-84-7901107-9
Valoració: 4

Anàleg (no només pel títol) a Historias de Nueva York, Enric González, corresponsal de El País a Londres durant una temporada, ens explica petites històries, xafarderies, anècdotes, personatges de la capital britànica.

La gràcia és que ho fa des de l’òptica d’algú que hi ha viscut, i que en coneix la història i els racons, i que no s’està de tocar tots els resorts informatius: des de política a esports, des de gastronomia a xafarderies socials, passant per l’arquitectura o els incomparables pubs. Per Enric González Londres és la ciutat en què voldria viure de l’aire, és a dir, la que prefereix d’entre totes les ciutats en què ha viscut.

Altament recomanable si voleu preparar una ruta alternativa per la ciutat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.