partició per a /home

Com a preparació per a la (altament probable) instaŀlació del SuSE 10.3, que acaba de ser publicat, he fet una partició per a /home (la tenia en un directori al disc general), amb RAID 1 (mirall, 2 discos), i sistema de fitxers XFS.

Un dels llocs on he trobat més ben explicat com fer el moviment és Gentoo linux documentation – Partitioning in action, Part 1. Tampoc és que tingui massa secrets, però trobar explicat com ho han fet altres dóna certa confiança.

Trobo XFS molt més àgil que ReiserFS (el que tenia fins ara) en directoris que tenen molts fitxers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.