Descripció fotografies

El plugin que faig servir per als àlbums dóna 2 camps per a cada fotografia: el títol i la descripció. Tot i que he anat posant el lloc i la data al final de cada descripció, amb el temps (i certa falta de disciplina per part meva) els formats han quedat poc consistents.

He afegit 2 camps a la base de dades, la data i el lloc, i ajunto tota la informació en presentar les fotografies. Potser més endavant ho separaré. També he canviat els formularis d’entrada i edició de dades (és allò d’intentar esbrinar “com dimonis està programat això”). El següent pas serà afegir un ajut per estalviar-me feina quan introdueixo fotos que tenen dades comunes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.