Descripció fotografies

El plugin que faig servir per als àlbums dóna 2 camps per a cada fotografia: el títol i la descripció. Tot i que he anat posant el lloc i la data al final de cada descripció, amb el temps (i certa falta de disciplina per part meva) els formats han quedat poc consistents.

He afegit 2 camps a la base de dades, la data i el lloc, i ajunto tota la informació en presentar les fotografies. Potser més endavant ho separaré. També he canviat els formularis d’entrada i edició de dades (és allò d’intentar esbrinar “com dimonis està programat això”). El següent pas serà afegir un ajut per estalviar-me feina quan introdueixo fotos que tenen dades comunes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.