Trens

Ara mateix ja no es pot dir gran cosa nova del caos ferroviari que hi ha al sud de Barcelona. Intueixo -i no s’ha explicat gens- que hem estat molt de sort, atès que els problemes al túnel han estat detectats amb temps i així s’han evitat accidents.

De tant en tant m’haig de desplaçar a Girona per feina. Les darreres vegades ho havia fet amb cotxe, però dilluns passat vaig agafar el tren. I, tot i un retard de 10 minuts a la tornada, el preferixo al cotxe. Sempre m’ha agradat anar amb tren, i 5 quarts des de Sants a Girona (un Catalunya Express) és essencialment el mateix temps que hom triga amb cotxe. I força més econòmic, els 11,70 ? del bitllet d’anada i tornada són bastant la meitat (o menys!) que el preu del combustible i els peatges.

I el gran avantatge és que pots aprofitar una mica el temps. Durant el viatge d’anada vaig llegir i endormiscar-me una mica (cosa poc recomanable amb cotxe); de tornada vaig aprofitar per contestar uns quants correus amb la Palm.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.