Trens

Ara mateix ja no es pot dir gran cosa nova del caos ferroviari que hi ha al sud de Barcelona. Intueixo -i no s’ha explicat gens- que hem estat molt de sort, atès que els problemes al túnel han estat detectats amb temps i així s’han evitat accidents.

De tant en tant m’haig de desplaçar a Girona per feina. Les darreres vegades ho havia fet amb cotxe, però dilluns passat vaig agafar el tren. I, tot i un retard de 10 minuts a la tornada, el preferixo al cotxe. Sempre m’ha agradat anar amb tren, i 5 quarts des de Sants a Girona (un Catalunya Express) és essencialment el mateix temps que hom triga amb cotxe. I força més econòmic, els 11,70 ? del bitllet d’anada i tornada són bastant la meitat (o menys!) que el preu del combustible i els peatges.

I el gran avantatge és que pots aprofitar una mica el temps. Durant el viatge d’anada vaig llegir i endormiscar-me una mica (cosa poc recomanable amb cotxe); de tornada vaig aprofitar per contestar uns quants correus amb la Palm.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.