Bloc comissió de veïns Dalt la Vila

La comissió de veïns del Dalt la Vila (el nucli antic de la ciutat), que treballa per canviar el pla de millora urbanística (PMU) del barri, ha obert un bloc per a informar de l’evolució de la feina que realitza.

Ja explicaré alguna idea sobre el barri en una entrada més endavant; ara voldria comentar només la facilitat que representa, per persones i entitats amb pocs mitjans, l’existència dels diversos espais per a blocs gratuïts: amb un esforç mínim permeten comunicar idees i difondre informacions.

No em donaran pas un premi per aquesta reflexió -a aquestes alçades no és pas cap novetat- però és la primera vegada que n’he viscut un exemple una mica d’aprop. I, de fet, analitzant el problema (quina és la manera més ràpida i senzilla de publicar algunes informacions a internet), vaig arribar a la mateixa conclusió: un bloc a qualsevol dels projectes que ho permeten.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.