Sense ADSL des de diumenge

Des de diumenge estic sense ADSL. Orange (tot i la mala fama de Wanadoo haig de dir que fins ara estava força content del servei, i en sóc client des de fa força anys) m’ha proporcionat un servei de connexió per módem gratuït mentre m’ho arreglen.

A petició meva han fet un canvi a la meva connexió, i a partir d’aquell moment m’ha deixat de funcionar. La trucada al servei tècnic de diumenge va ser bastant llastimosa (em van arribar a dir que no m’haurien de donar suport perquè faig servir Linux, cosa que no s’aguanta ni amb pinces si els problemes d’establiment de connexió són del router).

Ahir em van dir que era problema de centraleta, i que hi havien de desplaçar un tècnic. Avui encara no hi he trucat.

Continuaré informant.

Ah, l’accés a internet a 56 kbps és tota una experiència d’humilitat i paciència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.