Excel: mostrar fórmules

El Microsoft Excel té un mode de presentació en què t’ensenya les fórmules de cada ceŀla en comptes dels resultats. Aquesta visualització es pot activar amb una opció dels menús (que està una mica amagada).

Alguna vegada se m’havia activat aquesta visualització en picar alguna combinació de tecles que, fins ara, no havia aconseguit identificar; la primera vegada que em va passar vaig perdre força temps fins que vaig trobar com desactivar-ho a través dels menús.

Avui ho he trobat: és Alt-\ (l’Alt de l’esquerra de l’espaiador i la tecla de dalt de tot a l’esquerra).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.