Blackberry 8100

A la feina m’han proporcionat un Blackberry 8100, i he decidit de deixar de banda el Treo 680 que feia servir des de desembre del 2006.

El canvi més important és la mida i pes (més petit i lleuger), el teclat (aquest és un entremig entre un teclat complet i la disposició de 3 lletres per tecla que hi ha als mòbils: aquí n’hi ha 2 per tecla), i la pantalla (més petita, però amb una bona resolució).

He desactivat tot avís acústic en rebre correus, perquè no vull llegir-ne quan no toca; de fet li trobo a faltar que es pugui programar horàriament la recepció dels correus (per exemple, rep-los només de 8 del matí a 7 del vespre, de dilluns a divendres). Sempre pots desactivar la connexió de dades.

Els primers dies he trobat a faltar que la pantalla sigui tàctil, però m’he acostumat ràpidament a la bola (tipus “joystick”).

Bé com a reproductor de MP3, i seria fantàstic si també incorporés sintonitzador de ràdio FM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.