Gaudí a León i Astorga

Unes quantes fotografies de la casa Botines de León i del palau episcopal d’Astorga, edificis ideats per Antoni Gaudí.

La casa Botines és actualment la seu de Caja España, i l’interior no pot ser visitat. El palau episcopal allotja una exposició permanent d’artistes joves de Castilla-León a les golfes (que no són de Gaudí), i el soterrani és un espai d’exposicions.

Les de l’interior del palau episcopal són “aŀlegals”, atès que no és permès de fer-hi fotografies. Entenc que no es permeti fotografiar l’interior d’edificis religiosos mentre hi ha culte, ni usar flash quan hi ha pintures exposades, però no més enllà. En fi, que a vegades transgredeixo aquestes prohibicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.