Seguiment resultats electorals

Com sempre, amb 2 finestres d’Opera que s’actualitzen automàticament cada 15 segons, una pels resultats de Catalunya i l’altra pels de Badalona.

Amb menys de l’1% escrutat (0,93%) els resultats oficials s’acosten força als sondatges fets a peu d’urna. Potser hauríem de pensar si ens cal fer aquest esforç (quant costa, aquest sondatge, que paguem d’una manera o altra entre tots?) per tenir els resultats 1 hora abans.

La diferència més significativa és que, segons els primers resultats, entraria al Parlament PxC.

21:30: Com fa 4 anys surt el conseller Ausàs i deixen d’actualitzar els resultats. Ho trobo tan absurd com aleshores. De nou, cal repensar quin sentit té aquesta roda de premsa quan els resultats són totalment accessibles per altres mitjans. D’altra banda, amb un 40,29% escrutat a la circumscripció de Barcelona es veu com PxC va baixant i s’acosta al llindar del 3%. De seguir la tendència (que fa estona que dura) quedaran fora del Parlament.

I és significativa la victòria de CiU a Badalona (29% dels vots per CiU vs. 24% per PSC).

21:46: Solidaritat per la Independència porta velocitat ascendent a Barcelona. Ara mateix té el 2,91% dels vots de Barcelona. De seguir la tendència fàcilment tindrà escons per Barcelona.

22:15: Amb més del 90% escrutat es confirmen del tot les tendències que apuntava. A Badalona, amb el 98% escrutat CiU s’apunta un 31% dels vots i el PSC no arriba al 23%, puja el PP i baixa ERC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.