Escapada a La Gomera i Tenerife

A mitjan de maig he fet uns dies de vacances, i he estat a La Gomera i Tenerife.

A La Gomera he quedat fascinat i realment encuriosit per l’espessor i aspecte del bosc de laurisilva, al parc nacional de Garajonay. Un entorn únic al món, en una illa ben peculiar: una zona central elevada amb un bosc espès i humit, i diverses grans valls (barrancs) que porten al mar, amb un clima molt més sec.

A Tenerife he aprofitat bàsicament per tornar al Teide, on he fet fotos a la llum de la lluna (pràcticament plena). S’hi estava filmant la nova versió de Furia de Titanes, amb un desplegament impressionant. Per sort quan vaig arribar ja s’acabava el rodatge, perquè hom busca racons d’aquests per fugir del tràfec!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.