Molt, molt pesats

Aquesta companyia de telecomunicacions que té un gènere musical en el seu nom esdevé cada dia més antipàtica. Truquen ben bé un cop per setmana; gairebé sempre, educadament, aclareixo que del que tinc no em falta res, i que no m’interessen els seus serveis.

Ahir, però, la noia em va insistir que escoltés la seva oferta. I després li vaig fer una pregunta, i ja hi vam ser. Més o menys:

– No entenc la pregunta, me la pot repetir?
[Repeteixo la pregunta fins a tres vegades]
– Però, em pot parlar en espanyol?

– No.
– Que no el sap?
– Sí.
– Doncs per què no el parla? Vostè té l’obligació de parlar espanyol.

[I aquí sí que vaig canviar d’idioma]
– Doncs no, ho té molt mal entès, és al revés, jo tinc dret a ser atès en català. Si us plau, expliqui-ho als seus superiors.

No tindré la sort que m’hagi eliminat de la llista per separatista, antipàtic i maleducat català!

Arran d’això he tornat a recórrer les webs de cinc o sis proveïdors de telefonia, estem igual que fa dos anys.

10/6: Avui m’han tornat a trucar. Els he demanat que em donin de baixa de les seves llistes, i m’han donat un número de telèfon per fer-ho. Confio que funcioni!

2 pensaments a “Molt, molt pesats”

  1. Jo de vegades els hi parlo en català (gairebé sempre), d’altres en anglès… i, en ocasions, no paro de demanar algú que em pugui atendre en castellà; quan em diuen que parlen en espanyo, aleshores insisteixo: “si, usted habla español, pero yo quiero que me atiendan en castellano”.

    En altres ocasions els hi faig explicar que és això d’Internet o dic que això de connectar ordinadors és mentida i que no es pot fer, que conec un que sap molt d’ordinadors i m’ha dit que això de l’ADSL en realitat no existeix.

    Ara bé, el dia més divertit va ser quan un amic va fer veure que volia contractar, va anar responent preguntes i… quan va arribar el moment de dir que realment volia contractar el servei em va passar el telèfon. Aleshores posant veu seriosa vaig dir “Buenos días. El teléfono al que ha llamado es utilizado por la Secretaria de Telecomunicaciones para analizar las ofertas que ofrecen las operadoras. Hemos detectado que no ha cumplido los requisitos fijados por la directriz 10/98 de esta Secretaria. Le ruego que se identifique para iniciar un expediente sancionador por falta grave, que puede llegar a inhabilitarle para ejercer como operador”. Immediatament va penjar.

  2. Des que vaig demanar-los que no em truquessin més, no ho han tornat a fer. Els minuts dedicats a fer la petició han estat ja amortitzats.
    I m’apunto la segona estratègia, la de fer-me el tonto, per si aquests (o altres) tornen a l’atac!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.