Targetes d’embarcament electròniques

Uns dies de desconnexió.

Ahir rebo un SMS convidant-me a obtenir la targeta d’embarcament al mòbil. Va, ho faig, el procés és senzill (tampc intento canviar de seient). M’envien un MMS amb un codi bidi, i em diuen que a l’aeroport d’on surto abans haig d’escannejar el codi a una lectora (m’expliquen clarament on és). En altres aeroports pots anar directament a la cua del control de seguretat.

Avui arribo a la màquina, li ensenyo el codi, em respon amb un “piip” i em quedo esperant que em doni o digui alguna cosa, però res. O sigui que he acabat al mostrador tradicional de facturació, amb una targeta impresa per intermediació humana.

I això de portar la targeta d’embarcament al mòbil em fa una mica de respecte, perquè la fiabilitat telèfon com a suport (bateria que s’esgota, cau a terra i queda inservible, és objecte de robatoris) encara la veig molt lluny del paper (que també pot perdre’s, i pot quedar inservible amb una tassa de cafè).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.