Escapada a Berlín

He aprofitat Sant Joan per fer una escapada a Berlín. Una ciutat protagonista de la història del segle XX, i que s’afanya per esborrar els més de 40 anys de divisió, la meitat traumàticament forçada per un mur.

Aquesta vegada he optat per anar sense pes: càmera réflex a casa, només la Lumix DMC FX-10 que vaig adquirir fa uns anys com a segona càmera per casos d’emergència i que fins ara havia fet servir molt poc. He agraït la lleugeresa, però m’ha costat avesar-me a enquadrar mirant per pantalla i al zoom motorizat. N’he fet una revisió molt ràpida, les veig prou correctes, però no té punt de comparació la facilitat de la réflex per fer fotografies amb poca llum o amb forts contrastos.

Quant a la ciutat: massa pels tres dies, i més si comptem que no m’ho havia preparat. M’ha costat situar-m’hi, he fet voltes per desconeixement i per mirar poc els mapes… i és que no es pot anar per Berlín com per Oviedo!

Un consell, si hi voleu anar, emporteu-vos una guia ben actualitzada. Aquest ha estat un dels problemes que he tingut, la que portava té ja força anys, i aquesta ciutat canvia molt de pressa.

Ah, certifico el que acabo de sentir a la ràdio: diumenge a la tarda molta gent al metro que anava a veure el partit de futbol femení Alemanya-Canadà que inaugurava el mundial; i als bars, gent mirant-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.