Reinicis telèfon mòbil

Des de fa un parell de mesos tenia reinicis espontanis del telèfon mòbil (HTC Desire); més ben dit, són cicles de reinici: el telèfon intenta reiniciar-se, i a mig reinici hi torna… i així força cops; algunes vegades ell sol s’estabilitza, altres cal treure la bateria.

Amb els símptomes:

  • Gairebé sempre em passa al metro en tornar a casa, quan faig servir la connexió de dades i el telèfon grava notícies o podcasts a la targeta micro SD.
  • En engegar-se de nou de tant en tant em diu que hi ha problemes amb la targeta micro SD, i que la munta en mode lectura.
  • En tot cas quan passa el telèfon s’escalfa força a la zona on hi ha la targeta de memòria

i després de consultar per internet (sense treure’n del tot l’aigua clara), divendres vaig decidir de canviar la targeta de memòria, sota la hipòtesi que la meva targeta és massa sensible a l’escalfor i s’esdevé algun error que acaba forçant el reinici de l’aparell. Divendres mateix va anar bé, però la prova de foc serà aquesta setmana!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.