“Capricho” d’Antoni Gaudí

Entre 1883 i 1885 Máximo Díaz de Quijano, cunyat del Marquès de Comillas, es va fer construir una casa d’estiueig a Comillas (Cantàbria), oficialment anomenada Villa Quijano, i popularment coneguda com el Capricho.

L’edifici fou dissenyat per Antoni Gaudí, i fa cosa d’un any hi vaig ser. Aquesta casa, la casa Botines de Lleó i el palau episcopal d’Astorga són les 3 obres de l’arquitecte modernista construïdes fora de Catalunya. I com que publico fotografies d’obres gaudinianes i post-gaudinianes (la Sagrada Família de Barcelona deu ser això, oi?) us en deixo unes quantes.

I és que, entre altres coses, aquest cap de setmana he endreçat una mica l’arxiu fotogràfic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.