“Capricho” d’Antoni Gaudí

Entre 1883 i 1885 Máximo Díaz de Quijano, cunyat del Marquès de Comillas, es va fer construir una casa d’estiueig a Comillas (Cantàbria), oficialment anomenada Villa Quijano, i popularment coneguda com el Capricho.

L’edifici fou dissenyat per Antoni Gaudí, i fa cosa d’un any hi vaig ser. Aquesta casa, la casa Botines de Lleó i el palau episcopal d’Astorga són les 3 obres de l’arquitecte modernista construïdes fora de Catalunya. I com que publico fotografies d’obres gaudinianes i post-gaudinianes (la Sagrada Família de Barcelona deu ser això, oi?) us en deixo unes quantes.

I és que, entre altres coses, aquest cap de setmana he endreçat una mica l’arxiu fotogràfic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.