Marc Levy: Totes les coses que no ens vam dir

Marc Levy: Totes les coses que no ens vam dir (Toutes ces choses qu’on ne s’est pas dites)
Traducció d’Ona Rius
Editorial Columna, segona impressió de la primera edició, setembre del 2009
ISBN 978-84-664-1097-7
Valoració: 4

Julia Walsh és una dissenyadora (infògrafa) novaiorquesa a punt de casar-se amb Adam. Però el seu pare mort sobtadament a París, i l’enterrament els obliga a ajornar el casament.

En plena confusió de sentiments (el ric pare i la filla feia temps que no es parlaven) rep un paquet enorme a casa. Un regal  post-mortem del pare que la farà reflexionar sobre el passat i el futur, recuperar fets de la seva joventut, i qüestionar-se totalment el curs de la seva vida. Perdoneu, però és convenient ser poc explícit sobre el que passa al llibre, perdria la gràcia!

Un bon text que permet reflexionar sobre primeres i segones oportunitats, i sobre com pot afectar-nos l’esdevenidor un petit contratemps o una decisió aparentment intranscendent. El llibre és entretingut, en alguns punts divertit, el recomano.

Aclariment: estic bé, no he llegit 4 llibres en 4 dies. Els tenia llegits de fa dies, i aquest diumenge m’he llançat a escriure les 4 ressenyes i programar-ne la publicació a les 7:00 de dilluns a dimecres.

Un pensament a “Marc Levy: Totes les coses que no ens vam dir”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.