Descàrrega bateria mòbil

Ahir (diria que va ser ahir) vaig rebre una actualització del sistema operatiu del mòbil. Des d’aleshores la bateria es descarrega molt ràpidament sense fer servir el mòbil.

Veig que els símbols de la xarxa de dades canvien constantment: 3G, H, H+, en una roda sense fi. Si desactivo les dades mòbils em sembla que la bateria pràcticament no es descarrega. Aquest matí l’he trobat gairebé descarregat i calent, i tenia la WIFI de casa en mal estat (he hagut de reiniciar el router, no m’hi podia connectar de cap manera), o sigui que podria ser un problema de selecció del mode de dades.

El pla per a diagnosticar-ho del tot és el següent:

  • Aturar el telèfon i tornar-lo a arrencar.
  • Carregar completament la bateria.
  • Deixar-lo la nit amb WIFI.
  • Veure com està demà al matí.

Quan em llevi faré el mateix, però desactivant el WIFI i deixant la xarxa mòbil. I finalment ho faré forçant un sistema de xarxa mòbil (GSM o WCDMA).

Les conclusions d’aquí a unes hores!

15 d’agost: M’he trobat la microSD feta un garbuix, em temo que el problema venia per aquí. De totes maneres segueixo amb l’estudi del consum de bateria amb els diferents tipus de comunicació activats. Potser deixaré el telèfon sense microSD, de moment tinc prou memòria.

3 pensaments a “Descàrrega bateria mòbil”

  1. M’interessa el tema. El mòbil de la meva dona sofreix la mateixa malaltia que el teu. Si esbrines quelcom, comenta-ho, si un plau.

    Thanks

    Jose

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.