Planxa Philips GC4860

Fastiguejat d’una planxa de roba que no funcionava gaire bé m’he comprat una Philips GC4860.

Planxa Philips GC4860
Planxa Philips GC4860

Philips es vanagloria de ser el primer fabricant de planxes, i realment després de provar aquesta no m’estranya: és excel·lent.

El millor és la sola, que llisca molt bé sobre la roba. És un mica grossa i pesada, i tampoc no és barata, però em sembla un electrodomèstic bo. M’ha sorprès que diu que no la facis servir amb aigua destil·lada; com a molt, si l’aigua corrent té molta calç, has de barrejar l’aigua de l’aixeta amb la destil·lada.

2 pensaments a “Planxa Philips GC4860”

  1. No recomanen utilitzar aigua destil·lada o desionitzada ja que és molt més agressiva amb les parts metàl·liques de la planxa que no pas l’aigua de l’aixeta.

    A Catalunya l’aigua de l’aixeta és especialment dura, ja que conté un percentatge molt elevat de carbonats. És preferible que la barregis amb aigua destil·lada, o de tant en tant et trobaràs amb unes taques blanques als forats per on surt el vapor.

    Per cert, jo fa anys que vaig deixar les planxes convencionals per un centre de planxat (aquelles planxes que incorporen un dipòsit d’aigua i que tenen molta més capacitat de generar vapor d’aigua).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.