Desenvolupament Android amb Eclipse

He dedicat moltes hores a configurar l’Eclipse per a fer desenvolupaments per Android.

Partia d’un Eclipse ja configurat, només calia instal·lar l’SDK d’Android i els plugins per l’entorn de desenvolupament. Cap problema aparent amb l’SDK, però els plugins no funcionaven: La creació d’un projecte no acabava i, de fet, no generava cap fitxer, només l’estructura de directoris.

Després de provar moltes coses he eliminat tot el que hi havia a la carpeta /lib/ext del JDK que no fos del Java d’origen, Doncs era això, possiblment un conflicte amb una versió antiga d’alguna utilitat (sospito d’ant).

Ara em falta només aconseguir que funcioni l’emulador. No sé per què no aconsegueixo de crear dispositius de prova! I

Ah, tot això només per aprendre’n una mica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.