Altaveus per a ordinador

Un parell d’altaveus de certa qualitat a l’armari. Miro de vendre-me’ls a una botiga de segona mà, me’n donen una misèria.

Fetes ja fotografies per penjar anunci a wallapop (hi he tingut bones experiències en vendre-hi productes electrònics), se m’ocorre que amb un petit amplificador podria fer-los servir per l’ordinador.

Busco una mica, i trobo el Sabaj A1. Marca xinesa, desconeguda per mi, un preu que estic disposat a arriscar i puc comprar-lo a Amazon, així que em llenço a la piscina. Després hi afegeixo dos suports pels altaveus, que, de fet, em més que l’amplificador, i puc treure els dos altaveus que tenia sobre la taula.

El Sabaj és modest (20 W per canal a 8 Ω), i a vegades em sembla que es queda una mica curt de potència, però fa el fet. Val a dir que amb l’ordinador normalment escolto música força suau i a volum baix. D’altra banda l’aparell es veu ben construït, força robust.

Per ara, satisfet. Em falta deixar bé els cables,una feina bastant antipàtica.

23/12: Cables endreçats!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.