Viatger modern

Acabo de fer una volta -curta- per Castella (Ávila, Salamanca, Segovia), amb cotxe, sense problemes d’espai. El nombre de dispositius electrònics que he arribat a portar fa feredat:

  • Telèfon mòbil
  • Càmera fotogràfica
  • GPS
  • Ordinador personal
  • Lector de targetes Compact Flash

A això cal afegir-hi 3 cables carregadors-transformadors (me’n podria haver estalviat un, ben mirat, puc carregar el telèfon amb l’ordinador). I encara vaig estar temptat d’agafar un telèfon de recanvi i una càmera antiga (amb sensor químic, altrament dit peŀlícula).

Quan s’imposarà una mica de racionalitat en els models de bateries i carregadors? Si hi hagués certa estandardització, en comprar un aparell nou hi podria haver l’opció amb/sense carregador, amb/sense bateria! Els aparells serien una mica més barats i no tindríem pler de carregadors i bateries vells que no fem servir. Ara hi ha algun dispositiu anomenat “carregador USB”, que proporciona tensió i un connector USB a partir de l’encenedor del cotxe, o des de la xarxa elèctrica (sense passar per l’ordinador). M’hauria servit pel telèfon, només.

He fet servir l’ordinador exclusivament per fer una còpia de les fotografies. És clar que no féiem còpies quan viatjàvem amb uns quants rodets de peŀlícula i una llibreteta… però també cal recordar que en els rodets el risc estava menys concentrat que en un parell de targetes de memòria.

2 pensaments a “Viatger modern”

  1. Hola Gabriel, pasas por Castilla y no llamas a los amigos….
    Todavía entiendo lo que pones aunque hay cosas que me cuestan.
    Por cierto, felicidades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.